PALVELEVA AMMATTILAINEN

Ystävällinen asennuspalvelu

Odottaako uusi kodinkoneesi asennusta ja käyttöönottoa? Jätä asennus ammattilaisen huoleksi! Hoidamme asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Vapautat aikaa tärkeämpiin asioihin ja varmistat, että kodinkoneesi tulee asennettua oikein ja turvallisesti.

Kodinkoneiden huolto ja korjaus

Kodinkone hajosi? Tilaa meidät paikalle! Pääkaupunkiseudulla toimiva nopean toiminnan kodinkonehuolto saa koneesi takaisin toimintakuntoon ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Kaupan päälle aina ystävällistä palvelua! Toimimme myös kymeenlaakson ja etelä-karjalan alueella.

Kylmälaitteiden erikoisosaaja

Jääkaappi järjesti yllätyksen? Voimme auttaa! Tunnemme kaikkien yleisimpien merkkien, kuten Electroluxin, Whirlpoolin ja AEG:n erityispiirteet. Meillä on erityis kokemus Festivo-kylmälaitteista. Saat koneesi nopeasti takaisin kuntoon!

 

PALVELEVA AMMATTILAINENM

Ilmoitathan laitteesi mallitiedot ja takuutiedot yhteydenoton yhteydessä.

Maksaminen

Ensisijaisina maksutapoina käy pankki- ja luottokortti tai käteinen. Laskutusvaihtoehdosta tulee sopia etukäteen. Jos haluat maksaa huollon laskulla, veloitamme 8 € laskutuslisän.

Peruutus

Muista peruuttaa huolto ajoissa – viimeistään sovittua aikaa edeltävänä päivänä klo: 17.00 mennessä, joko soittamalla (jos puhelinpalvelumme on avoinna) tai tekstiviestillä. Sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 60 € myöhästymismaksun.

 

KODINKONEKYMPIT OY

Latovuorentie 44, 49930 Vaalimaa, Finland

Aulangontie 2, 00710 Helsinki, Finland


(Olemme paikalla toimipisteessä sovittaessa, otathan etukäteen yhteyttä kiitos)

©2019 by Kodinkonekympit. Proudly created with Wix.com